Юрій Терентьєв приєднався до команди Redcliffe Partners — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Український адвокат № 3 (175) » Юрій Терентьєв приєднався до команди Redcliffe Partners

Юрій Терентьєв приєднався до команди Redcliffe Partners

Рубрика Новини

Юрій Терентьєв, колишній голова Антимонопольного комітету України, став партнером фірми Redcliffe Partners. Він підсилить нашу експертизу в практиках антимонопольного, корпоративного та комерційного права, взаємодії з органами державної влади та міжнародної торгівлі.

До призначення головою АМКУ, Юрій Терентьєв працював голов­ним юридичним радником «Арселор Міттал Кривий Ріг», а також на керівних посадах в українських офісах Metro Cash & Carry, Japan Tobacco International та Bristol Myers Squibb.

«Redcliffe Partners заслужила репутацію однієї з найкращих юридичних фірм на українському ринку, і я радий до неї приєднатися. Я з нетерпінням чекаю можливості поділитися моїм досвідом, щоб допомогти клієнтам фірми продовжувати розвивати свій бізнес в Україні та регіоні», — прокоментував своє приєднання Юрій Терентьєв.

За словами Олексія Сошенка, керівного партнера Redcliffe Partners, досвід Юрія значно збільшить можливості фірми: «Його вміння аналізувати ситуацію з багатьох боків, від вирішення корпоративних та комерційних питань до ведення переговорів з державними органами, стане безцінним активом при розв’язанні проблем, з якими стикаються наші клієнти».

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA