Голова Комітету з міжнародного права НААУ Віталій Власюк провів низку зустрічей у Великій Британії — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Український адвокат №10 » Голова Комітету з міжнародного права НААУ Віталій Власюк провів низку зустрічей у Великій Британії

Голова Комітету з міжнародного права НААУ Віталій Власюк провів низку зустрічей у Великій Британії

Рубрика Новини

Віталій Власюк, голова Комітету з міжнародного права Національної асоціації адвокатів України (НААУ), провів робочу зустріч у Посольстві України у Великій Британії. Зокрема, було деталізовано порядок реалізації домовленостей про співпрацю на основі відповідного Меморандуму між Міністерством зовнішніх справ та НААУ. Цей документ було підписано у листопаді минулого року, він передбачає популяризацію нашої держави за кордоном, налагодження та посилення ділових і культурних контактів, а також здійснення скоординованого захисту прав та інтересів українців за кордоном.

Окрім цього, пан Власюк зустрівся з представниками Правничого товариства Англії та Уельсу. Під час зустрічі з радником із міжнародної політики Чікою Муора та керівником департаменту міжнародної політики Елеонорою Ферроу було обговорено низку питань щодо співпраці Товариства та НААУ. Зок­рема, підтверджене проведення щорічного заходу «Дні англійського права в Україні» у 2020 році та домовлено про взаємодію Товариства із закордонним представництвом НААУ у Великій Британії.

Також сторони обмінялися думками щодо візового питання: представники Товариства пообіцяли звернути увагу Уряду Її Величності на проблеми з видачею віз українцям.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA