Asters оголосила про підвищення юристів до позиції радників — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Юридична практика № 5-6 (1258-1259) » Asters оголосила про підвищення юристів до позиції радників

Asters оголосила про підвищення юристів до позиції радників

З 1 січня 2022 року старші юристи Asters Марта Галабала (практика енергетики та природніх ресурсів), Павло Верболюк (практика антимонопольного права), Олександр Хоменко, Анна Гнип та Максим Терещук (практики корпоративного права та M&A; банківського та фінансового права, ринків капіталу) отримали підвищення до радників.

Марта Галабала має 12 років досвіду супроводу проєктів у сфері енергетики. Вона консультує енергетичні компанії, девелоперів, міжнародних та національних інвесторів із корпоративних, регуляторних, контрактних та трансакційних питань. Вона також надає консультації з інших питань галузі, зокрема щодо «зеленого» енергетичного переходу, Європейського зеленого курсу, а також проєктів у сфері водню та інших альтернативних видів палива. Як членкиня професійних та бізнес‑асоціацій, вона бере активну участь в ініціативах, пов’язаних із вдосконаленням національного законодавства та його приведенням до європейських стандартів.

Павло Верболюк приєднався до команди Asters молодшим юристом у 2011 році. Він має суттєвий досвід консультування міжнародних та українських компаній з питань конкуренційного та антимонопольного права. Його фокус — отримання дозволів на концентрацію, узгоджені дії, забезпечення загального комплаєнсу та питання, пов’язані з розслідуваннями Антимонопольного комітету України.

Анна Гнип має понад 15 років досвіду консультування клієнтів із широкого кола питань у рамках інвестиційних проєктів, ведення бізнесу, структурування угод, M&A‑проєктів та поточної бізнес‑діяльності. Також спеціалізується на вирішенні нестандартних спорів на стадіях досудового розгляду, у судах та міжнародних комерційних арбітражах. Вона консультує міжнародні авіаційні компанії щодо їх проєктів.

Олександр Хоменко має понад 10 років досвіду надання консультацій міжнародним фінансовим установам, приватним інвесторам, міжнародним корпораціям та венчурним фондам із питань корпоративного права та M&A, приватного і венчурного капіталів, банківського та фінансового права, міжнародних і локальних інвестицій, корпоративної реструктуризації та залучення капіталу. Нещодавно він консультував найбільші у світі компанії грального бізнесу з питань виходу на український ринок.

Максим Терещук має 7 років досвіду консультування з питань M&A та корпоративної реструктуризації, корпоративного та господарського права, а також міжнародного банківського та фінансового права. Його клієнти — міжнародні корпорації, національні компанії та міжнародні інвестори у сферах інфраструктури, транспорту, енергетики та авіації.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Зміст

IP REPORTER

Контроль артбуку

VOX POPULI

Паспортний контроль

Актуально

Правила конференції

Конкурсна місія

Selection mission

Галузі практики

Давня вина

Діловий етикет

Охоронна грамота

Попереджувальний сигнал

Дайджест

Приватні корективи

Держава та юристи

Командна першість

В інтересах дітей

Новини юридичних фірм

Asters оголосила про підвищення юристів до позиції радників

GOLAW запустила аналітичний ресурс «Судочинство в Україні»

Sayenko Kharenko стала партнером ЄБРР у підготовці звіту про реорганізацію бізнесу

Юристи Mamunya IP здобули остаточну перемогу для Synthon B.V. у Верховному Суді в тривалому патентному спорі

Baker McKenzie поглиблює співпрацю з КНУ імені Тараса Шевченка

Приватна практика

Ключовий підхід

Програми взаємодій

Тендерне забезпечення

Судова практика

Виконавче оскарження

Митна диспропорція

Судові рішення

Генеральний прокурор не є правонаступником КДКП

Щодо нюансів визначення юрисдикції спору, якщо частина позовних вимог заявлена як до фізичної особи, так і юридичної особи

Тема номера

Практична робота

Ознаки визнання

Механізм у нормі

Позиційні вимоги

Корпоративна надійність

Важелі мораторію

Інші новини

PRAVO.UA