Новини ринку — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

Новини ринку

ЮК «Алєксєєв, Боярчуков та Партнери» об’єдналася з АО «Столичний Адвокат»

Юридична компанія «Алєксєєв, Боярчуков та Партнери» оголосила про об’єднання з адвокатським об’єднанням «Столичний адвокат» — компанією, яка спеціалізується на кримінальному праві та захисті бізнесу. Керуючий партнер «Столичного адвоката» Костянтин Рибачковський очолив практику захисту бізнесу в «Алєксєєв, Боярчуков та Партнери». Його спеціалізація — захист у кримінальному процесі, представництво потерпілих у кримінальному процесі, корпоративний захист та податкове право. Керуючий партнер ЮК «Алєксєєв, Боярчуков та Партнери» Сергій Боярчуков переконаний, що з приєднанням команди «Столичного адвоката» вони значно посилять експертизу також у практиці кримінального права.

 

Аvellum консультувала ЄБРР у зв’язку з наданням фінансування «Негабарит-Сервіс»

ЮФ AVELLUM виступила юридичним радником Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) у зв’язку із забезпеченим кредитом з вищим пріоритетом на суму до 2,6 млн євро, наданого ТОВ «Негабарит-Сервіс», лідеру автомобільних перевезень негабаритних і складних вантажів на українському ринку. Кредит був наданий для фінансування інвестиційної програми товариства, що передбачає придбання 42 тягачів, обладнаних передовими системами GPS, і 18 причепів. Оновлення автопарку дасть змогу зменшити операційні витрати товариства щонайменше на 30 % завдяки скороченню витрат палива і зменшенню вартості технічного обслуговування. Нові вантажівки відповідатимуть екологічним стандартам не нижче Євро-6, що допоможе скоротити викиди оксидів азоту (NOx) на 80 % і оксиду вуглецю (CO) на 22 %. Команду AVELLUM очолив старший партнер Гліб Бондар за підтримки радника Марії Цабаль і юристів Олександри Купрійчук та Анни Калабської.

 

Олена Волянська — партнер юридичної групи LCF

Юридична група LCF повідомляє, що Олену Волянську включено до складу партнерів. Уже майже 10 років пані Волянська є керівником команди юристів та очолює практику «Банкрутство та рест руктуризація» Юридичної групи LCF. Маючи значний практичний досвід у вирішенні спорів та представництва клієнтів у вищих судових інстанціях, вона спеціалізується на фінансових та банківських спорах, банкрутстві та відновленні платоспроможності, борговій реструктуризації, є експертом з податкового права. Фокус практики Олени Волянської зосереджений на галузях енергетики та природних ресурсів, банківській та фінансовій сферах. Вона є адвокатом та арбітражним керуючим, у 2017 році обрана на посаду виконавчого директора ГО «Всеукраїнська самоврядна організація фахівців конкурсного процесу».

 

CMS консультувала Scatec Solar щодо придбанням проекту сонячної енергетики в Україні

CMS надала юридичні консультації Scatec Solar у зв’язку з придбанням проекту сонячної енергетики потужністю 120 МВт у Миколаївській області від української компанії SM Invest & Construction. Scatec Solar є інтегрованим незалежним виробником електроенергії з енергії сонячного випромінювання, який у короткі строки створює доступні та сталі джерела екологічно чистої енергії по всьому світу. Це придбання стало черговим для Scatec Solar, адже протягом 2018 року компанія вже придбала в Україні низку проектів із загальною потужністю понад 250 МВт.

Команду CMS, яка надала юридичні консультації Scatec, очолював Віталій Радченко, партнер практики енергетики, значну підтримку надали радник з нерухомості Наталія Кушнірук та юрист Ігор Павлюков, а також Грем Конлон з аспектів трансакції, які регулювалися англійським правом.

 

EVRIS проконсультувала Concorde Capital щодо проблемного кредитного портфеля групи компаній

Команда практики вирішення спорів ЮФ Evris виступила консультантом Concorde Capital, провідної української інвестиційної компанії, щодо перспектив придбання проблемного кредитного портфеля групи українських компаній. Загальна сума заборгованості складала понад 50 млн дол. США. Команда Evris надала клієнту комплексний юридичний висновок щодо перспектив та очікуваного розміру стягнення u1079 заборгованості за кредитним портфелем зазначеної групи. Ключовими напрямами дослідження юристів були як перевірка юридичного статусу та майнового стану позичальників, так і аналіз стану існуючих судових проваджень у рамках кредитних відносин та рекомендованої стратегії дій щодо ефективного погашення заборгованості.

Над проектом працювали керуючий партнер Ігор Кравцов, юристи Юрій Мосунов та Петро Новаковський.

 

Aequo консультувала компанію ТММ у ході фінансової реструктуризації кредитів, отриманих від «Ощадбанку»

ЮФ Aequo консультувала компанію ТММ (один із найбільших забудовників в Україні) у ході фінансової реструктуризації кредитів, отриманих від «Ощадбанку», яка була імплементована відповідно до положень Закону України «Про фінансову реструктуризацію». Зазначена трансакція є прикладом успішної реструктуризації заборгованості на взаємовигідних умовах для позичальника і банку. Команда Aequo складалася із радника Богдана Дмуховського, старшого юриста Михайла Сороки, юристів Віктора Комзюка та Гліба Бухаріна і працювала під  керівництвом Юлії Кирпи, партнера та керівника практики реструктуризації фірми. Податкові питання, пов’язані з трансакцією, були вирішені Василем Міщенком, старшим юристом податкової практики Aequo.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA