ОАСК отримав обладнання, що забезпечить безперебійну роботу ІТС суду — PRAVO.UA ОАСК отримав обладнання, що забезпечить безперебійну роботу ІТС суду — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Новини » ОАСК отримав обладнання, що забезпечить безперебійну роботу ІТС суду

ОАСК отримав обладнання, що забезпечить безперебійну роботу ІТС суду

  • 22.04.2022 12:27

ГО «Інститут цифрової трансформації України» Digital Transformation Institute of Ukraine #DTI_SaveUkraine передала Окружному адміністративному суду міста Києва обладнання, що забезпечить безперебійну роботу інформаційно-комунікаційної системи суду.

У суді повідомили таке.

З першого дня війни кожен з нас робить все можливе та неможливе для перемоги України над російськими окупантами. За цей час допомога і підтримка стали невіддільними складниками щоденного життя кожного українця.

«Судді та працівники апарату суду продовжують виконувати покладені на них обов’язки та не припиняють волонтерську діяльність, допомагаючи організовувати доставку гуманітарної допомоги в різні регіони нашої країни, — прокоментували у суді. — А нещодавно допомогли нам! ГО «Інститут цифрової трансформації України» Digital Transformation Institute of Ukraine #DTI_SaveUkraine передала Окружному адміністративному суду міста Києва обладнання, що забезпечить безперебійну роботу інформаційно-комунікаційної системи суду. В умовах воєнного стану сучасне обладнання допоможе мінімізувати технічні ризики та збої в роботі».

На знак вдячності захисникам працівники суду напекли пасок до Великодня.

«Ми безмежно вдячні кожному солдату за те, що оберігає наш спокій, та хочемо подарувати частинку Великоднього свята на передову», – розповідають працівниці апарату Окружного адміністративного суду міста Києва. Вони готують великодні паки вдома для передання Збройним силам України.

«Вже одна партія готова, завтра ввечері випікатиму другу. Діти допомагають прикрашати паски і до кожної такої посилочки кладуть свої малюнки. Все робимо з любов’ю та хочемо, щоб наші солдати скоріше повернулись додому», – говорить секретар судового засідання Ярослава.

Сам ОАСК не припиняє роботу, ухвалюючи кожні 3 з 4 рішень на користь позивачів.

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

СВІЖИЙ ВИПУСК

Чи потрібно відновити військові суди в Україні?

Подивитися результати

Завантажується ... Завантажується ...

PRAVO.UA