Бути на висоті — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА

Бути на висоті

Рубрика Офіс
ETERNA LAW

Візуалізація — один з ефективних стимулів досягнення бажаного. Саме тому тим, хто хоче підкорювати нові вершини, дуже важливо бути вгорі. Тож не дивно, що, змінюючи розташування київського офісу Eterna Law, було обрано приміщення на 32-му поверсі однієї з найвищих столичних новобудов — бізнес-центру «Гулівер». Це — найвище за поверхами з-поміж усіх відомих столичних юридичних фірм. Фізичний підйом на таку висоту стимулює досягати і професійних вершин: коли перед тобою, як на долоні, уся велич міста, ти не вправі підвести.

Офіс затишний і доволі компактний. Одразу за зоною рецепшн, виготовленою за авторськими ескізами стійкою реєстрації, розташовані дві кімнати для переговорів. Панорамні вікна більшої з них відкривають чудовий вид на центральну частину Києва. Те, що тут має бути кімната для зустрічей, розповідають у Eterna Law, було вирішено одразу, адже не можна ховати таку красу від гостей. Зовсім поруч, за скляними дверима, кабінети керівних партнерів та директора. Ті, хто ухвалюють стратегічні рішення, — першими зустрічають й усіх відвідувачів.

Далі крокуємо «коридором партнерів»: по обидва боки коридору зі скляними стінами й дверима (прозорість та відкритість — тренд для сучасних офісів) розташовані кабінети партнерів Eterna Law. Вони й самі
демонструють відкритість та лояльність до гостей. Поступово переходимо до опенспейсу у найбільш повному сенсі цього поняття, адже панорамні вікна створюють враження безкрайності. Тут працюють і юристи, і адміністративний персонал. Простір та ефективне зонування забезпечують злагоджену роботу, не заважаючи один одному. А в неробочий час можна зіграти у комп’ютерні ігри або настільний футбол у лаундж-зоні, де також можна перепочити за чашечкою кави чи пообідати впродовж дня, — в Eterna Law дбають і про дозвілля, і про емоційне розвантаження працівників.

 

Особливості офісу:

  •  Найвище розташування за поверхом серед усіх відомих юридичних фірм
  •  Кабінети керівних партнерів — у фронтальній частині офісу
  •  Відчуття свободи в опенспейсі, де працюють юристи
  •  Є ігрова зона

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA