Затишок у вирі подій — PRAVO.UA
прапор_України
2024

Генеральний партнер 2024 року

Видавництво ЮРИДИЧНА ПРАКТИКА
Головна » Український адвокат №3 » Затишок у вирі подій

Затишок у вирі подій

Рубрика Офіс
FIDELITY PLUS

Центр міста завжди багатий на події, метушливий, динамічний… Так само непросто знайти затишне місце у великих бізнес­центрах — місцях концентрації руху і праці. Але немає нічого неможливого, якщо поставити таку мету. Для юристів Fidelity Plus принципово важливим було мати офіс, в якому можна працювати з максимальним комфортом: невеличкий, але просторий, робочий, але затишний.

Питання розширення простору вдало вирішене завдяки використанню скляних перегородок: за прозорими дверима працюють і керуючий партнер, і адвокати, і помічники. Окрім іншого, скляні стіни у дизайні дають змогу наповнювати увесь офіс природним світлом у сонячні дні, що робить його ще й енергоефективним.

 

Що ж стосується затишку, то в офісі компанії Fidelity Plus його створено завдяки поєднанню протилежностей: темного і світлого, металу й дерева, брутальності та вишуканості, як­то темних стін, темних та світлих меблів, зонованого освітлення та яскравих елементів декору, зокрема картин, вазонів.

Попри грубість стилю лофт, який взято за основу дизайну інтер’єру, в офісі компанії панує затишок і спокій. А монументальна стійка зони приймальні викликає відчуття захищеності. На творчий лад юристів надихає і гітара, яка «оселилася» в офісі, шукаючи порятунку від маленьких рук дітей керівного партнера фірми Ігоря Усика. Це, власне, його бачення робочого затишку втілено у дизайні офісу.

 

Та нехай оздоблення не збиває з пантелику — робота кипить: проводяться зустрічі та перемовини, працюють юристи. До речі, працювати можна як у коворкінгку, так і зручно розмістившись на дивані в зоні відпочинку.

Особливості офісу:

  • компактність та функціональність
  • розширення простору завдяки прозорим елементам
  • поєднання протилежностей у лофтовому дизайні
  • свобода у виборі зручного для роботи місця

 

Поділитися

Підписуйтесь на «Юридичну практику» в Facebook, Telegram, Linkedin та YouTube.

Баннер_на_сайт_тип_1
YPpicnic600x900
баннер_600_90px_2
2024
tg-10
Legal High School

Інші новини

PRAVO.UA